• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Все новости

Підняття вартості тарифів та додаткових послуг із 01 лютого 2023 року

31.01.2023

З початком російської агресії російська версія наповнюватися не буде. Слава Україні! Героям слава! Підтримуємо мовний фронт!

Ми до останнього відтягували цей момент, але ситуація в країні, нові виклики та темпи роботи, підштовхують нас до цих змін. Компанія актуалізує абонентську плату і скасовує деякі тарифні плани, щоб зберегти якість надаваних  послуг, розвивати свої сервіси й пропонувати абонентам тільки найкращі продукти та послуг за будь-яких обставин. Перегляд тарифів пов’язаний із зовнішніми факторами, які безпосередньо впливають на собівартість наших послуг та на роботу мережі загалом (інфляція, курс долара, вартість ПММ та ін).

Останній раз тарифи в багатоповерхових будинках та приватному секторі змінювалася в 2019 році. За цей час ціни на все зросли в середньому на 160%. А в деяких напрямках і вдвічі. Зросли ціни на електроенергію (і для юридичних осіб становлять по 6 грн за кіловат), на пальне, кабельну продукцію, зріс курс долара США,  а відповідно і вартість матеріалів та обладнання. Із початком масового відключення електроенергії для безперебійності надання послуг було закуплено два нові генератори, щомісячні витрати на паливо для генераторів і їх обслуговування перевищують 120 000 грн, модернізовано мережу, встановлено велику кількість акумуляторів і блоків безперебійного живлення. Все це дало змогу забезпечити безперебійне надання послуг навіть при тривалій відсутності електроенергії.

Незважаючи на значне зростання витрат, розуміючи, що для всіх зараз складні часи, підняття цін було здійснено на мінімально можливому рівні, що значно менше реального зростання витрат.

З актуальними тарифами, цінами на додаткові послуги можна ознайомитися на сайті ТОВ «УІК» в рубриці Тарифи.

Реклама