• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Все новости

Повідомлення про підвищення тарифів

17.03.2024

За останні роки на долю Україну випала ціла череда тяжких випробувань. В 2020 році в Україні розпочалась епідемія COVID, згодом в 2022 році повномасштабне вторгнення російської федерації. Все це супроводжувалося кризою в економіці, зростанням цін на товари та послуги, що також негативно вплинуло на купівельну спроможність громадян України.

Розуміючи ситуацію, весь цей час ми уникали підняття вартості наших послуг. І це незважаючи на підвищення в цей чотирьохрічний період ринкових цін на всі групи товарів і послуг від 30 до 200%.

Разом з цим, із-за віялових відключень світла та вимог держави щодо забезпечення населення України безперебійними послугами під час повітряної тривоги ми змушені були розпочати модернізацію мережі із переведенням на GPON технологію всіх багатоповерхових будинків, встановити більше 300 акумуляторів, закупити додаткові генератори та блоки безперебійного живлення. І це все поряд із збільшенням зарплатного фонду, вартості електроенергії, послуг і матеріалів, обладнання, що використовуються в роботі ТОВ, а також збільшення податкового навантаження для наповнення бюджету країни. Звісно, не забували ми при цьому і про допомогу ЗСУ та громаді міста (всі пункти незламності та частина бомбосховищ вже 2 роки за наш рахунок забезпечуються безкоштовним доступом до мережі Інтернет).

Останнє суттєве підняття тарифів було проведено на початку січня 2020 року. Тоді тариф 100 мегабіт в приватному секторі становив 290 грн, а в багатоквартирних будинках – 170 грн. На сьогодні, тобто через 4 роки, ці ж тарифи становлять лише 295 і 195 гривень відповідно. Аналогічно і по інших тарифах. Всім зрозуміло, що за такого мінімального підвищення вартості неможливо перекрити хоча б частково збільшення витрат компанії.

Враховуючи вищезазначене та подальше забезпечення діяльності компанії на мінімально необхідному технічному рівні, подальшого проведення профілактичних і поточних ремонтів, забезпечення високої якості надання послуг, ми змушені із 01 квітня 2024 року підняти вартість послуг у окремих тарифах.

Для багатоповерхових будинків з 01 квітня2024 року щомісячна вартість послуг буде становити на тарифі:
Домашній 100 мегабіт -  245 грн
Престижний 300 мегабіт -  295 грн
Престижний 600 мегабіт – 345 грн

Для приватного сектору з 01 квітня 2024 року щомісячна вартість послуг буде становити на тарифі:
Домашній 100 мегабіт – 345 грн
Престижний 300 мегабіт -  395 грн
Престижний 600 мегабіт – 445 грн

Вартість пакету телебачення без отримання послуг доступу до мережі Інтернет піднімається до 130 грн на місяць, як в приватному секторі, так і в багатоквартирних будинках.

Разом з тим повідомляємо, що Абоненти, які були підключені на Акційні тарифи можуть подати Заявку і бути спочатку переведені на термін 6 місяців (з дня переведення із Акційних тарифів) на тарифи затверджені до 01 квітня 2024 року. Після вищезазначених 6-ти місяців всі абоненти будуть переведені на діючі тарифи.

Також з 01 квітня 2024 року вводяться подобові тарифи за послуги доступу до мережі Інтернет, які застосовуються виключно для проведення перерахунку за надані послуги, у випадку якщо протягом останніх 3 календарних місяців Абонент більше 3 разів змінював тариф на «Заблокований» чи «Утримання в мережі» і назад розблоковував доступ. В такому випадку для перерахунку застосовуються наступні тарифи:

Для багатоповерхових будинків вартість послуг буде становити тариф – 25 грн на добу* незалежно від швидкості

Для приватного сектору вартість послуг буде становити тариф – 40 грн на добу* незалежно від швидкості.

Додатково в такі місяці знімається плата за «Утримання в мережі» - 25 грн, а також у разі користування Абонентом послугами доступу до перегляду телебачення – 130 грн на місяць.

Перерахунок може бути проведений за всі 3 місяці по подобовим тарифам, або може бути запропоновано Абоненту сплатити за інтернет по діючим тарифам з оплатою за повний місяць без сплати за «Утримання в мережі».

*- під добою мається на увазі період з 00 годин 00 хвилин до 23 години 59 хвилин.

Для уникнення непорозумінь і суперечок, а також для правильного проведення перерахунків, просимо Абонентів при користуванні послугами не повний місяць відключати обладнання onu і роутер із розетки 220 вольт. Нагадуємо, що деяке домашнє обладнання підключене до мережі Інтернет може самостійно закачувати оновлення своїх програм, звертатися із різними запитами до серверів (синхронізація по часу, обмін інформацією про стан обладнання тощо) без участі людини. Для Провайдера це все виглядає, як звичайний трафік, і буде тарифікуватися відповідно до діючої тарифної сітки.

Також нагадуємо Абонентам про наявність Акційних пропозицій,  які дозволяють Вам економити кошти. Зокрема , про Акції «Знижка за Лояльність», «Підключи друга та отримай бонус на рахунок», «Комфортний перехід від іншого Оператора»,  а також «Поповни рахунок і отримай до 2 місяців у подарунок».

Реклама