• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Все новости

Підключай Інтернет - отримай КЕШБЕК! Безкоштовний інтернет* до 3 місяців!

01.04.2024

Безкоштовний Інтернет тепер реальність! Ти оплачуєш абонплату за Інтернет або купуєш у нас роутер, а ми повертаємо тобі кошти (кешбек)*!

Акція поширюється виключно на нових абонентів фізичних осіб:

- які підключилися після 01 квітня 2024 року за місцем проживання і дане житло не використовується для ведення бізнесу.
- якщо для підключення абонента було використано не більше 150 метрів оптоволоконного кабелю.
- які протягом останніх 5 років не були підключені до мережі Оператора, як фізична чи юридична особа, в тому числі ця адреса раніше не була підключена іншим абонентом.

Кешбек нараховується на рахунок Абонента лише за умови одного із пунктів:

1. Оплати перших трьох повних календарних місяців (оплачуються в день підключення). Повертається «кешбек» в розмірі однієї місячної абонентської плати на обраному Абонентом Тарифі в приватному секторі і трьох абонплат в багатоквартирних будинках.

2. або при оплаті повної вартості wi-fi роутера:
TP-Link TL-WR850N – нараховується «кешбек» в розмірі еквівалентному однієї абонентської плати на місяць на тарифі Домашній 100 мегабіт.
TP-Link Archer C20 - нараховується «кешбек» в розмірі еквівалентному однієї абонентської плати на місяць на тарифі Домашній 100 мегабіт.
TP-Link EC220-G5 – нарахування «кешбек» в розмірі двох місяців на тарифі Престижний 300 або 600 мегабіт (в залежності від попередньо оплаченого Абонентом тарифу).

У разі купівлі абонентом роутера і оплати повних трьох абонентських плат, кешбек нараховується по обом пунктам.

 «Кошти» повертаються абоненту до 01 числа через 3-и повних календарних місяця користування послугами доступу до мережі Інтернет, але виключно за умови оплати перших трьох місяців в повному обсязі та оплати повної вартості обраного WI-FI роутера.

У разі проведення перерахунків, постановки на «паузу» (тариф «Утримання в мережі» чи «Заблоковано») протягом перших 8-ми місяців Оператор має право скасувати нарахування бонусів.

Абонент не може одночасно приймати участь у цій Акції та Акціях «Комфортний перехід від іншого Оператора», «Поповни рахунок і отримай до 2 місяців у подарунок» та інші Акційні пропозиції створені і затверджені після 01 квітня (якщо інше не зазначено Умовами Акції).

Оператор має право без пояснення причин відмовити будь-якому абоненту в участі в цій Акції.
Оператор має право змінити Умови цієї Акції попереднього повідомлення на сайті.

* - під коштами («кешбек») та «під безкоштовним інтернетом» в розумінні цієї Акції мається на увазі надання можливості за Акційним тарифом (1+1) Домашній або Престижний, тобто 1 абонплата - за 2 місяці користування.

Термін дії Акції до 31 серпня 2024 року і може бути достроково припинена чи продовжена із повідомленням на сайті компанії.

Реклама