• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Всі новини

УВАГА! Зміна реквізитів для оплати за послуги для абонентів - фізичних осіб!

20.09.2024

Повідомляємо Вам, що з 20 вересня змінюються реквізити для оплати за послуги доступу до мережі Інтернет для абонентів – фізичних осіб. Для Юридичних осіб і ФОП реквізити залишаються незмінними!

З новими реквізитами фізичні особи - абоненти можуть ознайомитися у нас на сайті www.uic.in.ua в рубриці «Поповнити»,  а також звернувшись до Контакт-центру Української інтернет компанії за контактними телефонами чи на Вайбер, Телеграм.

Вказана ситуація викликана «атакою» на малих та середніх провайдерів в нашій країні з боку Податкової служби та її вимогою до провайдерів щодо переходу зі спрощеної на загальну систему оподаткування. Замовники таких дій найбільші провайдери нашої країни, які хочуть «прикриваючись війною» монополізувати ринок.

Звісно, така вимога Податкової є незаконною, що підтверджують численні рішення суддів. Однак, на жаль, судова система в Україні є дуже повільною та неповороткою. А судові справи по відстоюванню своїх прав завершуються лише через кілька років.

А поки що, для малих провайдерів це додаткові витрати  на збільшення штату бухгалтерів та адміністративного персоналу, їх додаткову оплату праці, підвищення рівня сплати податків в 3-5 разів та вартості обладнання, що нами закуповується. Все це з часом неодмінно призведе до підняття витрат. Це неминуче призведе до зростання цін та монополізації ринку! А в результаті монополізації, якість послуг та рівень сервісу значно погіршиться, адже ми знаємо, що великі компанії не поспішають інвестувати в генератори і акумулятори, аби забезпечити тривалу роботу системи в період відключень. Тож ми отримаємо дорогу та неякісну послугу!

Саме тому, якщо Ви проти підвищення витрат і відповідно подорожчання послуг, просимо Вас підписати петицію, про недопущення скасування спрощеної системи оподаткування для Провайдерів. Перейдіть за посиланням, щоб залишити свій голос.
Дякуємо всім хто долучився до корисної справи і залишив свій підпис!

petition.kmu.gov.ua/petitions/7060

Реклама