• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Всі новини

Поповнення рахунку

17.12.2015

Ми постійно працюємо над покращенням сервісу і розширенням переліку доступних способів для оплати наших послуг. На сьогоднішній день Ви можете вибрати один з нижченазваних способів для оплати послуг нашої Компанії.

ОПЛАТА ЗА ДОПОМОГОЮ ON-LINE СЕРВІСІВ


Найпростіший і зручний спосіб оплати. Все що Вам потрібно це наявність доступу до мережі Інтернет і пластикова банківська картка (або WebMoney), а оплатити можна навіть не встаючи з дивану.

ОПЛАТА ЧЕРЕЗ ПЛАТІЖНІ ТЕРМІНАЛИ

Оплата можлива як готівкою, так і пластиковою банківською картою.

ОПЛАТА ЧЕРЕЗ БАНКІВСЬКИЙ ПЕРЕКАЗ

Вам потрібно знати тільки ПІБ Абонента, номер договору і наші банківські реквізити. Забуваєте вчасно оплачувати послуги? Оформіть у банку регулярний платіж і попрощайтеся з цією проблемою! Якщо Ваша послуга доступу до мережі Інтернет була заблокована через заборгованість, Ви можете самостійно, витративши всього лише кілька секунд, зняти блокування через Особистий кабінет (у розділі «Обіцяний платіж») і користуватися послугою доступу до мережі Інтернет протягом ще 72 годин (3 діб). Перевірити поточний баланс свого рахунку Абоненти можуть в Особистому кабінеті.

ОПЛАТА ЗА ДОПОМОГОЮ ON-LINE СЕРВІСІВ

24Money (24NonStop)

Ви можете здійснити оплату через платіжний on-line сервіс «24Money», перейшовши за посиланням 24Money.com.ua.

Термін зарахування коштів: 1-10 хвилин.

Приймає: Visa, MasterCard, Приват, WebMoney.

Для проведення оплати необхідно на сайті платіжної системи «24Money» в розділі «Інтернет і провайдери» вибрати іконку з логотипом «Українська Інтернет Компанія» (Ukrainian Internet Company).Далі ввести Ваш Персональний платіжний код (знайти її Ви можете у своєму Особистому кабінеті в розділі «Клієнтська статистика» і суму платежу.

Комісія: 0-5% від суми платежу.

EasyPay

Для оплати через платіжний інтернет сервіс «EasyPay», перейдіть за посиланням easypay.ua.

Термін зарахування коштів: 1-10 хвилин.

Приймає: Visa, MasterCard, Приват.

Для проведення оплати необхідно на сайті платіжної системи «EasyPay» в розділі «Інтернет, ТБ і телефон» вибрати іконку з логотипом «Українська Інтернет Компанія» (Ukrainian Internet Company). Далі ввести Ваш Персональний платіжний код (знайти її Ви можете у своєму Особистому кабінеті в розділі «Клієнтська статистика») і суму платежу.

Комісія: 0-5% від суми платежу.

Приват24

Оплата проводиться через сайт Приват24.

Термін зарахування коштів: 1-3 робочих дні.

Приймає: Visa, MasterCard, Приват.

Для проведення оплати необхідно на сайті платіжної системи «Приват24» перейти розділ «Всі послуги», потім «Комуналка», після цього «Оплата заборгованості». У полі для пошуку введіть нашу назву українською мовою «Українська інтернет компанія» або цифри 38692853 (це номер ЕГРОПОУ). У списку виберіть «Українська Інтернет Компанія» і «за Інтернет». Введіть адресу, номер договору і суму до оплати. Підтвердити оплату. Варто відзначити, що система Приватбанку автоматично запам’ятовує всі введені Вами дані. В подальшому для здійснення оплати Вам не потрібно буде знову вводити всі дані ще раз. Також Ви можете ввести всі дані з оплати послуг в «Регулярні платежі» і система сама буде в зазначену Вами дату перераховувати Абонплату, щоб уникнути блокування доступу до мережі Інтернет.

Комісія: від 3 грн і залежить суми платежу.

ОПЛАТА ЧЕРЕЗ ПЛАТЕЖНЫЕ ТЕРМИНАЛЫ

24NonStop

Ви можете здійснити оплату через платіжні термінали «24NonStop».

Термін зарахування коштів: 1-10 хвилин.

Приймає: готівкові кошти.

Для проведення оплати необхідно на екрані платіжного терміналу «24NonStop» в розділі «Інтернет і провайдери» вибрати іконку з логотипом «Українська Інтернет Компанія» (Ukrainian Internet Company). Далі ввести Ваш Персональний платіжний код (знайти її Ви можете у своєму Особистому кабінеті в розділі «Клієнтська статистика») і суму платежу.

Переглянути карту місцезнаходження терміналів "24NonStop"

Комісія: 0-5% від суми платежу.

EasyPay (EasySoft)

Ви можете здійснити оплату через платіжні термінали «EasyPay» (EasySoft).

Термін зарахування коштів: 1-10 хвилин.

Приймає: готівкові кошти.

Для проведення оплати необхідно на екрані терміналу «EasyPay» в розділі «Інтернет, ТБ і телефон» вибрати іконку з логотипом «Українська Інтернет Компанія» (Ukrainian Internet Company). Далі ввести Ваш Персональний платіжний код (знайти її Ви можете у своєму Особистому кабінеті в розділі «Клієнтська статистика») і суму платежу.

Переглянути карту місцезнаходження терміналів "EasyPay"

Комісія: 0-5% від суми платежу.

Приват24

Через термінали Приватбанку.

Срок зачисления средств: 1-3 рабочих дня.

Приймає: готівкові кошти, карти ПриватБанка.

Для проведення оплати необхідно на сайті платіжної системи «Приват24» перейти розділ «Популярне», потім «Інтернет». У полі для пошуку введіть нашу назву українською мовою «Українська інтернет компанія» або цифри 38692853 (це номер ЕГРОПОУ). У списку виберіть «Українська Інтернет Компанія» і «за Інтернет». Введіть Прізвище, ім’я, по батькові Абонента, адреса, номер договору і суму до оплати. Підтвердити оплату. Варто відзначити, що система Приватбанку автоматично запам’ятовує всі введені Вами дані. Надалі для здійснення оплати Вам не потрібно буде знову вводити всі дані ще раз.

Переглянути карту місцезнаходження терміналів "Приватбанку"

Комісія: від 3 грн і залежить суми платежу.

БАНКІВСЬКИМ ПЕРЕКАЗОМ ЧЕРЕЗ КАСУ БУДЬ-ЯКОГО З БАНКІВ

Термін зарахування коштів: 1-3 робочих дні.

Для проведення оплати Вам достатньо звернутися в будь-яке відділення банку і надати касиру зазначені нижче банківські реквізити для оплати послуг ТОВ «Українська інтернет компанія», номер договору, прізвище, ім’я та по батькові Абонента.

РЕКВІЗИТИ:
ТОВ «Українська інтернет компанія»
р/р 26009053143160 в ПАТ «Приватбанк», м.Київ
МФО 321 842
Код ЄДРПОУ 38692853
Індивідуальний податковий номер 386928510308
Дуже важливо правильно вказати в призначенні платежу ПІБ та номер договору з Абонентом , щоб кошти були оперативно зараховані саме на Ваш рахунок. Також для оплати послуг ви можете надати банківські реквізити, які вказані на останній сторінці договору підписаного з «Українською інтернет компанією» при підключенні.

Комісія: встановлена ​​Вашим обслуговуючим банком.

ОФОРМИВШИ ПОСЛУГУ РЕГУЛЯРНИХ ПЛАТЕЖІВ

Термін зарахування коштів: 1-3 робочих дні.

Ви можете звернутися у відділення банку, в якому ви обслуговуєтеся, або в on-line банкінгу оформити послугу регулярних платежів.

Після цього, Вам не потрібно буде думати про те, щоб не забути вчасно сплатити послуги доступу до мережі Інтернет. Банк самостійно в призначену Вами дату буде знімати з Вашого рахунку суму, яку Ви вкажете, і перераховувати в якості оплати за послугу.

Комісія: встановлена ​​Вашим обслуговуючим банком.

 

У разі виникнення будь-яких питанням щодо оплати послуг, просимо Вас звертатись до Контакт-центр «Української інтернет компанії».

Реклама