• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Всі новини

Акційна пропозиція «Знижка за лояльність»

04.12.2018

Суперпропозиція для Абонентів «Української Інтернет компанії»!

Вчасно сплачуй за користування послугами Інтернет та отримуй щомісячну знижку до вартості тарифного пакету!!!

1. Знижка надається персонально по кожному підключеному абоненту та його тарифному пакету. Розраховується в залежності від кількості місяців, протягом яких не було припинення надання сервісу, а послуги були оплачені в повному обсязі за діючим у клієнта тарифним планом:
12 місяців (1 рік) і більше – 3 % знижки;
24 місяці (2 роки) і більше – 6% знижки;
36 місяців (3 роки) і більше – 9% знижки;
48 місяців (4 роки) і більше – 12% знижки;
60 місяців (5 років) і більше – 15% знижки (тільки на тарифах 300 Мбіт/с і більше);
72 місяці (6 років) і більше – 18% знижки
(тільки на тарифах 300 Мбіт/с і більше).

Абонент в приватному секторі може один раз протягом одного календарного року взяти послугу «Утримання в мережі – 25 грн» терміном до 31 дня, в квартирах 3 рази до 90 днів в суммі.

Знижка по Лояльності не надається у разі одночастного встановлення Інтернет-пакету 100 Мбіт/с та пакету послуг Цифрового телебачення.
2. У разі підключення Абонента, за двома і більше адресами, своєчасної оплати послуг за кожною із них Абоненту може бути надана додаткова знижка 5% за кожною із Адрес.

Вказана знижка може бути анульована у разі настання обставин, вказаних у пункті 9 цієї Акційної пропозиції, а також у разі надання Абонентом неправдивих відомостей, які стали підставою для встановлення вказаної знижки.

3. При переході від іншого Оператора Абонент може запросити встановлення йому стартової знижки в 6%.

4. Участь у Акції можуть брати виключно Абоненти – фізичні особи.

5. Отримати знижки вказані в пункті 1 цієї Акційної пропозиції можуть виключно Абоненти, які підключені у приватному будинку, квартирі чи гуртожитку.

6. Для активації знижки на послуги за цією Акційною пропозицією Абоненту необхідно повідомити про це Оператора у будь-який зручний спосіб: телефон 067 360 11 88, 063 700 47 70, 050 300 38 80, електронна адреса info@uic.in.ua, через форму зворотнього зв’язку на сайті – www.UIC.in.ua чи безпосередньо в офісі Компанії.

7. Знижка встановлюється протягом 3 робочих днів після подання Заявки вказаної в пункті 5 цієї Акційної пропозиції.

8. Знижка встановлюється виключно на послуги доступу до мережі Інтернет та оренди "білої" IP адреси, а також на послуги Цифрового телебачення, але виключно при користуванні послугами Інтернет.

9. Підвищення знижки проводиться 1 раз на рік до 28 лютого, але не раніше 01 січня. Абонент може подати Заявку на дострокове (до вказаного в цьому пункті терміну) збільшення знижки у разі наявності для цього відповідних підстав.

10. Знижка передбачена цією Акційною пропозицією автоматично анулюється у разі:

- переходу на пакет зі швидкістю менше 300 Мбіт/с;

- тимчасового призупинення послуг чи відсутність оплати послуги за повний календарний місяць;
- перерахунку за послуги (у разі відсутності вини Оператора в такому перерахунку);
- непогашення заборгованості за інші товари чи послуги замовлені Абонентом і не оплачені протягом 1 місяця;
Під «анулюванням» мається на увазі, встановлення знижки на рівні 0%. При цьому, на поновлення знижки Абонент матиме право лише через 12 місяців і лише у разі наявності оплати за повних 12 місяців.

11. Знижка за цією Акційною пропозицією не застосовується (заморожується), а оплачені місяці не враховуються у період участі Абонента у Акційних пропозиціях «Комфортний перехід», «Підключення в приватному секторі від 1 грн», «Приведи друга та отримай бонус на рахунок», «Поповни рахунок і отримай до 2 місяців у подарунок», а також період, на який клієнт брав «Утримання в мережі» або проводився перерахунок.

12. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цієї Акційної пропозиції, остаточне рішення приймається Оператором. При цьому рішення Оператора є остаточним і не підлягає оскарженню.

13. Оператор має право будь-якому Абоненту відмовити у встановлені або анулювати знижки в будь-який момент без пояснення причин таких дій.

14. Ці правила можуть бути змінені/доповнені Оператором протягом всього Періоду проведення Акції, при цьому інформування відносно змін і доповнень буде здійснено шляхом розміщення на сайті Оператора - www.UIC.in.ua. Такі зміни і доповнення вступають в силу з моменту опублікування.

15. Акція діє до 31 грудня 2023 року та може бути зупинена Оператором в будь-який момент, шляхом опублікування на сайті відповідного повідомлення.

Реклама