• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Всі новини

Спекотна пропозиція! Акційний тариф «ЖараФ» - до 1 Гб за 250 грн

27.03.2023

Акційний тариф «ЖараФ» для багатоквартирних будинків на швидкості до 100 Мб лише 150 грн, для приватного сектору -  до 1 Гб* за 250 грн. Для багатоквартирного будинку може бути наданий Акційний тариф зі швидкістю до 1Гб за 200 грн на місяць при умові технічної можливості підключення і наявності вільного 1 Гб порту на відповідному будинку. Вартість підключення становить 1 грн.
Акційний тарифний план доступний для всіх нових Абонентів на всій території покриття Компанії.
Підключення на Акційний тариф «ЖараФ» на  проводяться за умови:
- якщо для підключення Абонента буде використано до 150 метрів кабелю при прокладанні в інформаційних шахтах багатоквартирних будинків, а в приватному секторі виключно по повітряним ліням по електроопорам, існуючим мачтам тощо. У разі необхідності прокладання кабелю більше 150 метрів, або не по повітряним лініям (по забору, в грунті, по стінам, сталі і таке інше) вказані роботи і матеріали оплачуються окремо по прайсу
- здійснення Абонентом оплати за послуги щомісячно до 01 числа кожного місяця. У разі відсутності оплати на вказану дату Абонент може попросити тимчасовий платіж терміном до 07 днів один раз на місяць за умови відсутності заборгованості за інші послуги, в тому числі за попередні періоди.
Підключившись на тариф "ЖараФ" Абонент зобов’язується оплачувати Абонплату щомісячно перші 6 місяців з моменту підключення, незалежно від користування послугами, без проведення перерахунків та неможливістю скористатися послугою «Утримання в мережі». Після спливу 6-ти місяців абонент може перейти на будь-який доступний тариф на його вибір.
Якщо Абонент по закінченню 6 місяців самостійно не обере тарифний план, його автоматично буде переведено на аналогічний по швидкості Тариф,  що діятиме на дату зміни тарифу. Станом на 26.03.2023 діючими тарифами для багатоквартирних будинків «Домашній» 100 мегабіт за 195 грн, «Престижний 600» за 295 грн, а для приватного сектору «Домашній 600» - 395 грн на місяць.
Абонент не вважається «новим» за адресою підключення  і не може скористатися цим Акційним тарифом у разі переїзду діючого Абонента на нову адресу, або підключення за адресою, де раніше обслуговувався інший абонент.
Провайдер має право без попереднього попередження:
- перевести Абонента на інші діючі тарифи до закінчення терміну 6-ти місяців за умовами цієї Акції, у разі наявності заборгованості у клієнта по Абонентській платі, іншим послугам чи порушення умов використання Акційного тарифу;
- змінити умови Акції та вартість послуг та узгодження із Абонентами у разі суттєвого зростання собівартості послуг, витрат Провайдера.
Оренда білої ІР в тариф не входить і оплачується окремо.
Діючим клієнтам аби перейти на цей тариф терміном на 6 місяців достатньо підключити нового Абонента. Перехід діючого Абонента на тариф «ЖараФ» здійснюється із 01 числа наступного місяця за умови підключення приведеного абонента, оплатою ним послуг, відсутності заборгованості у приведеного абонента по сплаті послуг. При цьому, якщо приведений абонент вчасно не сплатить послуги Провайдера, то Провайдер має право перевести обох абонентів на інші діючі тарифи уже в поточному місяці.
При цьому, у разі переведення діючого Абонента на Акційний тариф «ЖараФ» бонуси по «Акції приведи друга» не нараховуються.
Абонент не може одночасно приймати участь у даній Акції, а також в Акційних пропозиціях «Поповни рахунок і отримай до 2 місяців у подарунок», «Знижка за лояльність», а також «Комфортний перехід від іншого Оператора» ( в частині для багатоквартирних будинків при отриманні 3 місяців в подарунок).
У разі порушення Умов цієї Акції,  Абонент зобов’язується відшкодувати повну вартість підключення в сумі 1200 грн і повернути обладнання Провайдера в робочому стані або відшкодувати його вартість в сумі 650 грн.
Оператор має право без пояснення причин відмовити будь-якому Абоненту в будь-який момент в участі в цій Акції, або в подальшому обслуговуванні за умовами даної Акції.
* - під швидкістю мається на увазі гранична швидкість віддачі, яка залежить від характеристик роутера, загруженості абонентського і апстрім-каналів, точок обміну трафіком тощо. Середньою швидкість вважається 600 Мб/с. У разі наявності у Абонента роутера із меншими швидкісними характеристиками, швидкість за тарифним планом буде обмежена пропускною спроможністю абонентського роутера. В такому випадку, Оператор не приймає жодних претензій від клієнта. Іншими словами, якщо в Абонента 100 мегабітний роутер, то відповідно і швидкість в нього буде лише до 100 мегабіт.
Акція діє з 26.03.2023 року по 25.09.2023 року.

Реклама