• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Всі новини

Додаток до тарифів

13.12.2015


Юридичним особам можуть надаються додаткові бонуси і знижки. Телефонуйте нам, впевнені, ми зможемо надати Вам взаємовигідні умови.

Послуга «IPTV телебачення» надається відповідно до Ліцензії провайдера програмної послуги НР №00373-п, виданої Національною рада з питань телебачення і радіомовлення 5 грудня 2014.

Під значеннями швидкості Інтернету з приставкою «до» в кожному з тарифних планів мається на увазі максимальні величини швидкості Інтернету. При цьому Оператор вживає заходів максимального поліпшення параметрів швидкості доступу в Інтернет.

Всі тарифні плани - безлімітні (не обмежені кількістю переданої-отриманої інформації).

Перехід на будь-який з тарифних планів – безкоштовний.

У вартість підключення, крім абонентського кабелю, входить: кабель «вита пара» до 5 м по приміщенню, буріння одного отвору, обтиснення кабелю, коннектор RJ-45 і всі необхідні настройки, у випадку підключення оптикою додатково медіаконвертор (Onu) і «поварка» оптики.

Додаткові витратні матеріали оплачуються окремо.

Для активації даної послуги, необхідно обов’язково повідомити в службу технічної підтримки. В іншому випадку з вашого особового рахунку буде списуватися обов’язкова абонентська плата згідно вашого тарифного плану.

ПослугаВартість
Оренда статичного білого IP-адреси100 грн / місяць
Виклик фахівця у разі виявлення несправностей за межами приміщення Абонента і не з його винибезкоштовно
Виклик фахівця
200 грн
Сервісне обслуговування апаратного та програмного забезпечення оплачується залежно від обсягу робіт, і потраченого часу індивідуально
Налаштування WI-FI маршрутизатора або іншого обладнання на дому за кожну одиницю *
* - налаштування обладнання торгових марок apple, mikrotik, cisco (linksis), а також деяких інших торгових марок (що вимагають більших витрат часу для налаштування), оплачуються в подвійному розмірі.
150-250 грн
Налаштування додаткового обладнання (Wi-Fi маршрутизатори та ін.) безпосередньо в офісі ТОВ «Українська інтернет компанія» (до 2-ох приладів у рік) без виклику спеціалістабезкоштовно
Призупинення обслуговування (Утримання в мережі) для всіх тарифних планів можливе на термін не менше 1-го місяця25 грн/місяць
Заміна RJ-45 (1 штука)30 грн
1 м кабелю UTP для внутрішнього використаннявід 15 грн
1 м кабелю FTP для зовнішнього використання від 18 грн
укладка 1м кабелю10-35 грн

Реклама