• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Всі новини

Інтернет у подарунок. Директор УІК Андрій Васейко нагородив талановиту молодь

01.06.2019

Директор ТОВ Українська інтернет компанія Андрій Васейко вручив талановитій молоді Сертифікати на безкоштовне підключення до мережі Інтернет та надання послуг протягом 6 місяців.
Нагородження проходило 31 травня в Будинку Культури в рамках фестивалю «Таланти твої, Васильків».
«Місто Васильків дуже багате на таланти. І я відчуваю гордість, що Українська інтернет компанія має змогу вже 4-тий рік поспіль долучитися до нагородження талановитої молоді. Наші діти, наша молодь -  це наше із Вами майбутнє» - повідомив під час свого виступу Директор «Української інтернет компанії» Андрій Васейко.
На його переконання, це може стати додатковим стимулом для молоді досягати нових вершин у науці, спорті та творчості.
«Сьогодні на цій сцені було чимало талановитих дітей, але хотілось би відмітити кількох, які досягли особливих висот та доклали найбільше зусиль» - продовжив він.


Зокрема нагороджено було:
Мельничук Серафіма, школа №6
Верхнякова Анастасія, Васильківський Центр дитячої та юнацької творчості
Зінченко Ангеліна, Васильківський академічний ліцей «Успіх»
Корчовий Артем,  Васильківська Дитячо-юнацька спортивна школа


В якості подарунку всім переліченим було вручено Сертифікат на безкоштовне підключення та надання Інтернет послуг протягом 6 місяців.
Нагадаємо, Українська інтернет компанія, окрім вищезазначеного, в рамках благодійності надає безкоштовний інтернет для окремих сільськіх шкіл, бібліотек, Фельдшерско-акушерських пунктів, малозабезпеченим сім’ям. Окрім цього, ТОВ УІК протягом кількох років приймає активну участь в реалізації проекту Безпечне місто на території міста Василькова.



Реклама