• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Всі новини

Живи Без обмежень. Тариф 99 грн за 300 Мбіт, підключення 500 грн

24.10.2021

Акційні умови підключення для Абонентів в селах Кулибаба, Безп'ятне, Путрівка, Крушинка та Зелений бір.

Вартість підключення знижено до 500 грн, а абонплату до 99 грн за 300 Мбіт/с+ТВ  на перші шість місяців. Тариф «Без обмежень».

Вказані Акційні підключення проводяться за умови:

- якщо для підключення Абонента  буде використано до 150 метрів кабелю, який прокладатиметься виключно по електропопрам,  мачтам тощо (повітряним способом);
- підключення здійснюється тільки фізичних осіб, що проживають в селах Кулибаба, Безп'ятне, Путрівка, Крушинка та Зелений бір.
- здійснення Абонентом оплати за послуги щомісячно до 01 числа кожного місяця. У разі відсутності оплати на вказану дату Абонент може попросити тимчасовий платіж терміном до 07 днів один раз на місяць за умови відсутності заборгованості за інші послуги, в тому числі за попередні періоди.

Підключившись на тариф "Без обмежень" 99 грн Абонент зобов’язується оплачувати Абонплату щомісячно перші 6 місяців з моменту підключення, незалежно від користування послугами, без проведення перерахунків та неможливістю скористатися послугою «Утримання в мережі». Після спливу 6-ти місяців абонент може перейти на будь-який доступний тариф на його вибір.

Оператор має право:
- перевести Абонента на інші діючі тарифи до закінчення терміну 6-ти місяців за умовами цієї Акції, у разі наявності заборгованості у клієнта по Абонентській платі, іншим послугам, без попередження;
- змінити умови Акції та вартість послуг без попередження та узгодження із Абонентами у разі суттєвого зростання собівартості послуг, витрат Оператора.

Клієнту надається швидкість до 300 Мегабіт. У разі наявності у Абонента роутера із  меншими швидкісними характеристиками, швидкість за тарифним планом буде обмежена лише пропускною спроможністю абонентського роутера. В такому випадку, Оператор не приймає жодних претензій від клієнта щодо відсутності в абонента швидкості Інтернету, що перевищує швидкісні характеристики абонентського обладнання. Іншими словами, якщо в Абонента 100 мегабітний роутер, то відповідно і швидкість в нього буде лише до 100 мегабіт.

Оренда білої ІР в тариф не входить.

Діючим клієнтам у селах Кулибаба, Безп'ятне, Путрівка, Крушинка та Зелений бір , аби перейти на це й же тариф на 6 місяців - достатньо лише привести клієнта з вказаних населених пунктів. Перехід абонента на тариф «Без обмежень» - 99 грн здійснюється із 01 числа наступного місяця за умови підключення приведеного абонента. При цьому, якщо приведений абонент вчасно не сплатить послуги Оператора, то Оператор має право перевести обох абонентів на інші діючі тарифи уже в поточному місяці.

При цьому, бонуси по «Акції приведи друга» не нараховуються.

Оператор має право без пояснення причин відмовити будь-якому Абоненту в будь-який момент в участі в цій Акції,  або в подальшому обслуговуванні за умовами даної Акції.

Акція діє з 24.10.2021 року по 30.12.2022 року.

Реклама