• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Всі новини

РОЗІГРАШ ПОДАРУНКІВ! ІНТЕРНЕТ ПІДКЛЮЧАЙ – ПОДАРУНКИ ЗАБИРАЙ!

19.12.2017

Новорічні свята - це час чудес та приємних Подарунків. З вдячністю за лояльність та вибір послуг нашої компанії, ми надаємо Абонентам можливість виграти Новорічний подарунок від УКРАЇНСЬКОЇ ІНТЕРНЕТ КОМПАНІЇ.

Для нових абонентів достатньо тільки підключити Інтернет до 25 січня 2018 року, а для вже існуючих - лише повністю оплатити Інтернет за серпень 2017 – січень 2018 року.

Під Новорічними подарунками мається на увазі:
IPTV-приставка (одна шт.);
WI-FI роутер (один шт.);
Flash-пам'ять (USB) (десять шт.);
Чашки (десять шт.);
Знижка на послуги 30% на лютий 2018 (одна шт.)
Знижка на послуги 20% на лютий 2018 (одна шт.)
Знижка на послуги 10% на лютий 2018 (одна шт.)


Умови розіграшу:
1. Розіграш Подарунків проводиться виключно серед Абонентів ТОВ «УІК» (фізичних осіб),які:
- підключилися та повністю оплатили вартість підключення до 11.00 (за Київським часом) 25 січня 2018 року;
- оплатили вартість послуг в повному розмірі за серпень 2017 року - січень 2018 року і перерахунки за цей період (півроку), коли Абонент не користувався послугами не проводилися. Для Абонентів, що розпочали користуватися послугами після 01 августа 2017 року, оплаченими мають бути послуги після підписання Договору про надання телекомунікаційних послуг до кінця січня 2018 року.
2. Визначення переможців буде відбуватись за допомогою сервісу з генерації випадкових чисел random.org. Переможців буде обрано шляхом випадкової комп'ютерної вибірки серед номерів договорів Абонентів.
3. Якщо під час розіграшу Переможцем виявиться номер договору Абонента, що згідно Умов цього Розіграшу не має права участі чи отримання Подарунку, право на отримання подарунку переходить до іншого Абонента у порядку передбаченому пунктом 5 цих Умов розіграшу.
4. Абонент може отримати лише один Подарунок. У разі якщо один Абонент виявиться переможцем у двох і більше розіграшах подарунків, то Абонент отримує Подарунок, що був розіграний першим, а по другому подарунку застосовується порядок передбачений пунктом 5 цих Умов розіграшу.
5. Подарунок переходить Абоненту із наступним (у напрямку збільшення) номером Договору, але лише якщо він відповідає цим Умовам розіграшу. Якщо 3 (три) подальших Абонента із наступними номерами договору не відповідають умовам розіграшу, то проводиться повторний розіграш за допомогою сервісу з генерації випадкових чисел random.org.
6. Учасниками Розіграшу не можуть бути співробітники і представники Організатора, члени їх сімей.
7. Переможці розіграшу Подарунків, приймаючи Подарунок:
- надають згоду на оприлюднення його Прізвища, Імені та Побатькові, назви населеного пункту проживання та фото Абонента із Подарунком на сайті ТОВ УІК (www.uic.in.ua), соціальних мережах та інших джерелах інформації;
- зобов’язуються забрати Подарунок до 31 січня 2018 року.
У разі, якщо Переможець проти оприлюднення його даних зазначених в цьому пункті, то він втрачає право на отримання Подарунку.
8. Виплата грошового еквіваленту подарунків переможцям не допускається.
9. Учасників Розіграшу, яких буде визначено такими, що є переможцями, зможуть дізнатися про це шляхом повідомлення їх по телефону або e-mail, які було вказано.
10. Результати Розіграшу будуть опубліковані на сайті ТОВ «Українська інтернет компанії» www. UIC.in.ua
11. Учасник, що став переможцем Розіграшу не може поступитися таким правом на користь третіх осіб.
12. У разі письмової чи усної відмови Переможця Розіграшу, що має право на отримання відповідного Подарунку, Організатор на свій розсуд визначає спосіб розпорядження таким Подарунком.
13. Організатор Розіграшу не несе відповідальність у випадку настання таких форс-мажорних обставин, як стихійні лиха, пожежі, паводки, воєнні дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у чинному законодавстві, яке діє на території проведення Розіграшу, інші непідвласні контролю з боку Організатора Розіграшу обставини.
14. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Умов розіграшу, і/або питань, не урегульованих цими Умовами розіграшу, остаточне рішення приймається Організатором Розіграшу відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення Організатора Розіграшу є остаточним і не підлягає оскарженню.
15. Ці правила можуть бути змінені/доповнені Організатором протягом всього Періоду проведення Розіграшу, при цьому інформування відносно змін і доповнень буде здійснено шляхом розміщення на сайті Організатора Розіграшу подарунків www.UIC.in.ua. Такі зміни і доповнення вступають в силу з моменту опублікування.
16. Приймаючи участь в Розіграші, Учасник одночасно підтверджує факт ознайомлення з цими Умовами розіграшу і свою повну та безумовну згоду з ними. Участь в Розіграші не дає права на одержання від Організатора будь-якої компенсації.
17. Організатором є Товариство з обмеженою відповідальністю "УІК" (надалі - "Організатор"). Місцезнаходження Організатора: 08600, Україна, м. Васильків, вул. Грушевського 6, оф. 2, тел. 067 360 11 88 , код ЄДРПОУ 38692853.
18. Організатор не несе відповідальності стосовно подальшого використання наданих Подарунків Учасниками після їх одержання, та за неможливість Учасника скористатись наданим Подарунком з будь-яких причин. Відповідальність за якість наданих Подарунків несе їх виробник.

Реклама