• (063) 700 47 70
  • (067) 360 11 88
  • (050) 300 38 80
  • (044) 580 12 28

Всі новини

Зростання тарифів на послуги Інтернет із 01 січня 2018 року

04.12.2017

Шановні абоненти
Щиро дякуємо вам за те, що користуєтеся послугами «Української інтернет компанії» (УІК). Ваш вибір для нас має велике значення, саме тому ми постійно працюємо над удосконаленням якості надання послуг.

Ми завжди прислухаємось до ваших побажань та намагаємось їх максимально втілити в життя. Враховуючи велику кількість звернень, нами була збільшена кількість телеканалів, для більш якісного та стабільного надання послуг розпочалась масштабна модернізація мережі, а також введені в дію зростаючі знижки (Акція «Знижка за Лояльність», для ознайомлення перейти за посиланням>>>) для абонентів, що вже певний час користуються нашими послугами. Окрім цього, буде проведено Новорічний розіграш цінних призів серед Абонентів (Акція «Інтернет підключай – Подарунки забирай», детальніше про Акцію – перейти за посиланням>>>).

На жаль, ціна на послуги напряму залежить від витрат, які несе Компанія для забезпечення надання якісного сервісу.

Протягом останнього року, мало не щомісяця, ми отримували від постачальників повідомлення про підвищення вартості товарів та послуг. Попри зростання наших витрат, протягом року ми не піднімали тарифи для наших Клієнтів.

За цей час відбулося здорожчання до 50% витратних матеріалів (кабелів, обладнання тощо, що використовується для обслуговування і відновлення роботи мережі), підвищення вартості електричної енергії, збільшення розмірів платежів за канали Інтернет та Телебачення, збільшення розмірів оплати за присутність у багатоповерховому будинку на рахунки ОСББ та інших обслуговуючих організацій, підвищення витрат за користування електроопорами, збільшення мінімальної заробітної плати (а разом із тим і податкових відрахувань), підвищення витрат на утримання офісних та складських приміщень (комунальні платежі, податок на нерухомість тощо), підвищення вартості паливо-мастильних матеріалів та багато іншого.

Враховуючи вищезазначене, ми вимушені повідомити, що усі тарифні пакети у всіх населених пунктах будуть змінені на нові із 01 січня 2018 року та будуть тарифікуватись наступним чином:
Для багатоповерхових будинків
Вигідний (60 Мегабіт) - 115 грн
Справжній (100 Мегабіт) – 145 грн
Престижний (1 Гігібіт) – 200 грн
Для приватного сектора:
Вигідий (60 Мегабіт) - 195 грн
Домашній (100 Мегабіт) – 245 грн
Престижний (1Гігабіт) – 295 грн


Аби підвищення тарифів не було таким відчутним для Вас, Ви можете подати заявку на встановлення Вам знижки на послуги за Акційною пропозицією «Знижка за лояльність». Для цього Абоненту необхідно подати Оператору Заявку на встановлення знижки у будь-який зручний спосіб зазначений нижче:
тел: 067 360 11 88, 063 700 47 70, 050 300 38 80
на електронну пошту: info@uic.in.ua
через форму зворотнього звязку на сайті – www.UIC.in.ua
або безпосередньо в офісі ТОВ УІК.


Також із 01 січня 2018 року будуть змінені окремі тарифні плани для юридичних осіб, про що буде повідомлено кожного індивідуально.

Окрім цього не буде продовжена дія Акційних тарифів створених для окремих пільгових категорій фізичних осіб.

Сподіваємося на Ваше розуміння та подальшу співпрацю!!!

Реклама